Светот на знаењето го отвораме за вас!

Зошто ЕЦДЛ сертификација?

ECDL Фондацијата успешно ги реализира програмите за сертификација на повеќе од 12 милиони луѓе низ 150 земји, на 41 јазик.

Сертификатите на ECDL фондацијата се:

  • • Меѓународно признати
  • • Се спроведуваат во согласност со стандардите на системот за строга контрола на квалитетот
  • • Погодни за сите вештини и нивоа
  • • UP-to-date, релевантни и во согласност со потребите на пазарот и технолошките достигнувања
  • • Независни од производителите на софтвер
  • • Поддржани од голем број на опции за обуки и материјали за обука, прилагодени за потребите на обуките и потребите на секој кандидат

Испитен центар за ЕЦДЛ


Корисни датотеки


Закон за административни службеници

Закон за административни службеници